ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Εμπόριο - Service Ελαστικών & Ζαντών

Εμπόριο Ελαστικών & ΖαντώνΕλαστικά επιβατικώνΤο βουλκανιζατέρ Ελαστικά Κόκκαλης, στο Σχηματάρι, σας παρέχει ποιοτικά ελαστικά είδη σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους του χώρου. Πιο αναλυτικά, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πλήρη γκάμα ελαστικών και ζαντών για επιβατικά Ι.Χ., αγροτικά οχήματα, ελαφριά φορτηγά, καθώς και για δίκυκλα.


Ελαστικά Βαρέων ΟχημάτωνΓια όλους εσάς τους ιδιόκτητες ή χειριστές επαγγελματικών οχημάτων βαρέος τύπου, το βουλκανιζατέρ Ελαστικά Κόκκαλης δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τα κατάλληλα ελαστικά για το φορτηγό ή οποιοδήποτε όχημα βαρέος τύπου κι αν διαθέτετε, με την υπογραφή γνωστών εταιρειών του κλάδου. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά για βιομηχανικά-ανυψωτικά οχήματα, κλαρκ (συμπαγή ή πνευστά), καθώς επίσης για αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα.
Επιλέξτε τα κατάλληλα ελαστικά για το ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας όχημα, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού του βουλκανιζατέρ Ελαστικά Κόκκαλης και νιώστε απόλυτη ασφάλεια στην οδήγηση και οικονομία στην τσέπη σας!

Service Ελαστικών

Στο βουλκανιζατέρ Ελαστικά Κόκκαλης, σας παρέχεται εγγύηση ελαστικών για όλες σχεδόν τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και υπάρχει δυνατότητα κάλυψης κάθε τυχαίας βλάβης στα ελαστικά σας -που μπορεί να προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες και δεν επιδιορθώνεται-, όπως π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο ή λακκούβες.

Η περίοδος κάλυψης για περιστατικά τέτοιου είδους αφορά σε βλάβες που προκλήθηκαν σε διάστημα έως 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον το όχημα έχει διανύσει απόσταση έως 15.000 χλμ.

Επιπλέον, το έμπειρο προσωπικό του βουλκανιζατέρ Ελαστικά Κόκκαλης, με την αλλαγή των ελαστικών σας, αναλαμβάνει τη ζυγοστάθμιση των τροχών των ιδιωτικών και επαγγελματικών σας οχημάτων, με τη χρήση των πιο εξειδικευμένων μηχανημάτων της αγοράς, για όλους τους τύπους οχημάτων. Σας παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα ευθυγράμμισης του Ι.Χ. ή του φορτηγού σας για απόλυτη ασφάλεια στο δρόμο.  
image-170447-service-elastika3.jpg
image-170446-service-elastika2.jpg
image-170445-service-elastika1.jpg
Ο εντατικός έλεγχος των ελαστικών σας διασφαλίζει
τη σωστή λειτουργία του οχήματός σας
και μπορεί να σας εξασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια στην οδήγηση!

Service Ελαστικών Ανυψωτικών Κλαρκ

Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των ελαστικών, το βουλκανιζατέρ Ελαστικά Κόκκαλης παρέχει service ελαστικών ανυψωτικών μηχανημάτων κλαρκ, με την ποιότητα και αξιοπιστία κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.
 
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του βουλκανιζατέρ μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση των ελαστικών του ανυψωτικού κλαρκ σας, καθώς και την αλλαγή των βαλβίδων των ζαντών του. Επιπλέον, επισκευάζει κάθε είδους βλάβη των ελαστικών του ανυψωτικού σας μηχανήματος, ενώ πραγματοποιεί και την επισκευή και βαφή των ζαντών του.
 
Προσφέρεται, επίσης, αυτόματο σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών σας και δυνατότητα τοποθέτησης αζώτου σ’ αυτά. Για όλες τις περιοχές της Βοιωτίας, αποκλειστικά στο χώρο του βουλκανιζατέρ στο Σχηματάρι, θα βρείτε ειδική πρέσα για τη συμπαγή τοποθέτηση ελαστικών όλων των τύπων σε ανυψωτικά-κλαρκ, στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.